Young Startups geeft workshop tijdens conferentie

Vorige week werd in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja, de vierde  editie van the National Social Enterprise Conference gehouden. De conferentie, georganiseerd door Social Enterprise Cambodia, biedt (nieuwe) sociale ondernemers een platform om ervaringen en ideëen te delen en verbindt mensen, organisaties en mogelijke investeerders met elkaar. Young Startups, het ICS programma dat jongeren met plannen voor een onderneming verder helpt, was er natuurlijk ook bij.

Young Startups organiseerde een workshop over waardepropositie. Meer dan 30 enthousiaste deelnemers namen deel en vuurden hun vragen af. Het Young Startups programma wil het komende jaar vaker als gids fungeren en kennisdeling stimuleren.

De focus tijdens deze vierde editie lag vooral op de lessen die we kunnen trekken uit het verleden: wat werkt wel en wat werkt niet. Waar liggen kansen voor sociale ondernemingen om hun impact nog verder te vergroten? De conferentie werd bezocht door meer dan 450 organisaties en individuen uit allerhande sectoren: van ngo’s en banken tot het bedrijfsleven en academici.