Onderzoek particuliere donateurs

Dankzij de steun van onze donateurs kan ICS duurzame economische en sociale ontwikkeling op gang brengen in Kenia, Tanzania en Cambodja. Wij stellen uw donateurschap dan ook zeer op prijs. Daarom willen wij u in de toekomst op een nog plezieriger en doeltreffender manier informeren over onze werkzaamheden.

Mirély Jesus, studente Communicatiemanagement, doet een onderzoek naar mogelijkheden voor verbetering van de communicatie en relatie tussen ICS en haar donateurs. Uw mening is daarbij van groot belang.

Wilt u deelnemen aan dit onderzoek? Klik op deze link om direct naar de online enquête te gaan. Het invullen duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Een beknopte weergave van de resultaten van dit onderzoek zullen in de ICS nieuwsbrief van april 2016 worden gepubliceerd. Om meedoen nog leuker te maken verloten we drie cadeaubonnen van FairBeads onder de deelnemers, ter waarde van 25 euro. De webshop van FairBeads biedt een kleurrijk assortiment aan handgemaakte, eerlijke sieraden en tassen uit Afrika.

Maak kans op 1 van de 3 FairBeads cadeaubonnen!